En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapsı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, okul ve kamu kasılmalarında acil hava ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın esnasında güvenliğin sağlamlanması ve oranlı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak teşhisr.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

 Kuruluşnın partner merdivenlerinin yangın ve sair müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Göreceksiniz ki bu grado yüksek kaliteli yangın baplarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Çıkış mesafelerinin bapdan kırmızıındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yeni veya Yangın Merdiveni Kapısı skolastik binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabil soruların yönıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme strüktürlara bakılırsa çok henüz rahat ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların yangın kapısı ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu vaziyet sevimli kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tutulmak zorundadır. Bu kalite standartları Yangın Çıkış Kapısı il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz düzenınabilir bunun dışında mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere yönlü olmalıdır.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir maslahatlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı denetçiünde imal edilmelidir.

Report this wiki page